Bayiliklerimiz

1

Arolez

Dondurma, Dondurma Karişimlari, Dondurma Soslari Ve Pastacilik Ürünleri̇

Üretimine ilk olarak dondurma, dondurma karışımları, sos üretimi ile başlayan Arolez; ilerleyen yıllarda toz krema, şekerli ve şekersiz şanti, toz kakao pandispanya mixi gibi pastacılık ürünleri üreterek ürün yelpazesini genişletmiştir.

Fram Mey

Konserve Ve Dondurulmuş Meyve Çeşi̇tleri̇

1996 yılında meyve üreticilerinin desteği ile Bursa da kurulan Frammey, “üreticiden tüketiciye” felsefesi ve kendi “thermo-king filo” ağı ile hizmet vermektedir.Konserve ve dondurulmuş meyve çeşitleri ile pastane ve unlu mamul imalatlarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Unana

DONDURULMUŞ BÖREK VE POĞAÇA

Günlük 50 ton üretim kapasitesiyle Unana Türkiye’nin en büyük börek üretim tesisine sahiptir. Ürünün kalitesini belirleyen en önemli unsurlarından biri olan su, özel ısıtma ve arıtma ünitelerinden geçirilerek ısı ve sertlik dereceleri ayarlanır.Hijyenik koşullarda üretimi tamamlanan ürünler, -35 derecede şoklama yöntemiyle dondurulduktan sonra ambalajlanarak sevkiyata hazır hale getirilir.

Callebaut

ÇİKOLATA, KAKAO, PASTA ÜRÜNLERİ…

Yetenekler bir araya geldiğinde, bundan ortaya güzel bir şeyin çıkacağına inanıyoruz. Çikolata geçmişimiz boyunca, Belçikalı çikolata üreticilerinin kalitesine inandıkları çikolatalar geliştirme amacına yönelik mükemmeliyetçiliğinden ilham aldık. Buna karşın, çikolatalarımız yaratıcılıkta yeni hedeflere ulaşmak için onlara ilham kaynağı oldu.
Bugün Callebaut™’nun 811 ve 823 gibi çikolata referansları, dünyanın dört bir yanındaki pastacılar, pasta şefleri ve çikolatacılar tarafından seçilmektedir. Bu referanslar, küresel standartlar hâline gelmiştir. Bunlar, sık sık taklit edilmiş ancak hiçbir zaman tat, kalite ve güvenirlik açısından Callebaut kalitesine ulaşamamıştır.

Efes Çikolata

ÇİKOLATA, ÇİKOLATA ÜRÜNLERİ…

Efes Çikolata’nın kurucusu Mehmet Oyal, 1931 yılında İstanbul-Eminönü’ndeki atölyelerde başladığı şeker imalatıyla çikolata ve şeker sektörüne ilk adımını attı.1950 yılında 3 erkek kardeşiyle birlikte Oyal Çikolata’yı kuran Mehmet Oyal, Beyoğlu’nda cam kavanozlar içinde yer alan birbirinden lezzetli tablet çikolata üreticisi olarak ün yaptı.

Ürünlerinde kaliteden asla taviz vermeyen Efes Çikolata, bugün imalat ürünleri adı altında ürettiği kuvertür, konfiseri,ganaj,pralin damla çikolata, toz kakao,dondurma sosu gibi vazgeçilmez pastane mamullerinden; madlen çikolata, baton çikolata, çikolatin ve draje çeşitlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle seçkin pastanelerinin en önemli üreticilerinden biridir.

Da Vinci Gourmet

İÇECEK ÜRÜNLERİ

Barista ve miksolojistlerin gerçek birer sanatçı olduklarına inanan DaVinci Gourmet, ürünleriyle onlara kendi sanat eserlerini yaratmaları için ilham veren içecek çözümleri sunar.
Hazırlanan içeceklerin sahnelenen birer baş yapıt olduğunu kabul ederek, içecek severlerin tüm duyularını harekete geçirip, onlarla daha derin bir bağ kurmayı amaçlayan marka, bu amaç doğrultusunda bütün ürün ve reçetelerni “flavour genius” olarak adlandırılan aroma dehalarıyla birlikte hazırlar ve içecek severlere benzersiz bir içecek deneyimi sunmanızı sağlar.

Zeelandia

PASTACILIK ÜRÜNLERİ

Zeelandia grubu, dünya çapında profesyonel pasta ve ekmekçilik sektörü oyuncularını, binlerce standart veya müşteriye özel geliştirilen ürün ve hizmetle desteklemeye devam etmektedir.
Gelişen üretim teknolojileri ve değişen tüketici tercihlerine göre ürün ve hizmetlerini sürekli olarak yenilemektedir. Dünya çapında farklı ekmekçilik ve pastacılık pazarlarına, global ARGE imkanlarını kullanarak yerel çözümler sunmaktadır.

egedondo-logo